Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da planlı elektrik kesintileri yaşanacak

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Dicle Elektrik Dağıtım ve Türkiye Elektrik İletim A.Ş.(TEİAŞ) tarafından yapılacak olan planlı çalışmalar nedeniyle hafta sonu Diyarbakır'ın bazı kesimlerinde elektrik kesintileri yaşanacak.

        Dicle Elektrik'ten konuyla ilgili yapılan duyuruda, Şanlıurfa karayolunun 10. kilometresinde gerçekleştirilecek olan yeni tesis çalışmasından dolayı 05 Şubat Pazar günü 09.00-17.30 saatleri arasında bu mevkide yer alan fabrikalarda enerji kesintisi yaşanacağı bildirildi. Diğer duyuruda ise "TEİAŞ tarafından 06 Şubat 2017 pazartesi günü 06:00-08:00 saatleri arasında termal ısınmadan dolayı çalışma yapılacağından Diyarbakır merkez ve kırsalında kısmi olarak enerji kesintisi yaşanacaktır" denildi.

        (İHA-MP-Y)

        03.02.2017 16:48:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler