Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Koza Altın'ın izinleri tamamlandı

        Recep Ergin

        GÜMÜŞHANE (İHA) - Gümüşhane'nin merkeze bağlı Demirkaynak köyünde faaliyet gösterirken FETÖ ile olan bağlantısı nedeniyle TMSF tarafından el konulan Koza Altın İşletmelerine ait maden yeniden çalışmaya başlıyor.

        Konuyla ilgili gazetecilerle yaşanan sıcak gelişmeyi paylaşan Vali Okay Memiş, Mastra altın madeninin yaklaşık 2,5 yıldır kapalı durduğunu hatırlatarak, "Maden İşleri Genel Müdürlüğünde uygun görüş yazısı imzalandı. Patlayıcı maddelere ilişkin ruhsat verebilmeniz için Maden İşleri Genel Müdürlüğünün uygun görüş vermesi gerekiyor idi. O görüşü imzalandı. Haftaya elimizde olur. Bizde ona göre patlayıcı ruhsatı vereceğiz. Zaten işyeri ruhsatını vermiştik. İnşallah haftaya TMSF'ye devrolan Koza Altın Madeni işletmesi faaliyete geçecek, bütün Gümüşhane'ye hayırlı olsun" dedi.

        Koza Altın FETÖ'den tamamen temizlenmiş şekilde, milletin asli iradesine döndüğünü kaydeden Vali Memiş, "Biz çalışacak olan bütün çaycısından, çorbacısına kadar sürekli elimiz oranın üzerinde olacak. Önceliğimiz ve tavsiyemiz teknik elemanından en alt kademeye kadar hemşehrilerimizin istihdam edilmesidir" diye konuştu.

        (RE-ÖS-Y)

        03.02.2017 16:54:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler