Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BTO'dan sağlığa katkı

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Bandırma Ticaret Odası Türkiye'de birkaç büyük hastanenin kullandığı Tempur-Med yüzükoyun pozisyon kitini Bandırma Devlet Hastanesine hediye etti.

        Bandırma Devlet hastanesi Başhekimi Muzaffer Şenveli yaptığı açıklamada ülkemizde az sayıdaki hastanede kullanılan bu malzemenin Bandırma için önemli olduğunu belirterek " bu kit uzun süren boyun, bel fıtığı ameliyatlarında ve omurilik ameliyatlarında kullanılıyor. Uzun süre ameliyat masasında yatması gereken hastalarda basıya maruz kalmamalarını, kan ve lenf dolaşımlarının sıkıntıya uğramamasını sağlıyor. Tüm basıncı vücuda eşit dağıtarak damar sıkışma riskini de ortadan kaldıracak. Ayrıca narkoz uzmanına ve cerraha ameliyat da rahat bir ortam hazırlayacak.

        NASA'nın icat ettiği malzeme kullanılarak yapılan ve oldukça pahalı olan bu kiti Bandırma Devlet Hastanesine hediye eden Bandırma Ticaret Odasına başkan Mehmet Kılkışlı nezdinde teşekkür ediyorum. " dedi.

        03.02.2017 17:28:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler