Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Durmuşoğlu referandum için sahaya indi

        - Osmaniye Ak parti Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı üyesi Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Eğitim Bir-sen temsilciliğini ziyaret etti, okul müdürleriyle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Demir

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye Ak parti Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı üyesi Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Eğitim Bir-sen temsilciliğini ziyaret etti, okul müdürleriyle bir araya geldi.

        Durmuşoğlu, Ak parti ilçe başkanı Mustafa Büyükbozdoğan ve Gençlik kolları başkanı Selçuk Yiğit'le yaptığı ziyarette, neden EVET denileceğini maddeler halinde sıraladı. Durmuşoğlu, "İnanıyorum ki milletin iradesi sandığa yansıyacaktır dedi.

        Büyük bir katılımın olduğu toplantıda söz alan Eğitim Bir-Sen Başkanı Mustafa Demirci, "Eğitim Bir Sen olarak yaşanan referandum sürecinde tavrımızı ortaya koymanın, üyelerimizi ve kamuoyunu aydınlatmanın tarihi bir görev olduğunu düşünüyoruz. Anayasa değişikliğinin kabul edilmesi ile ortaya çıkan yeni anayasanın, Milli iradeyi büyük oranda yansıtacağına inanıyoruz. Bu milletin önüne çıkan tarihi bir fırsattır' dedi.

        Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert ve sendika yönetimi tam kadro katıldı.

        (MED-Y)

        04.02.2017 10:51:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler