Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Kocamaz'ı ziyaret ette

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Türkiye'nin ilk şehir hastanesi olma özelliğini taşıyan Mersin Şehir Hastanesi'nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış öncesinde Mersin Büyükşehir Belediye'sini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile bir araya geldi.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin Şehir Hastanesi'nin açılışı için geldiği Mersin'de, törene gitmeden önce bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu çerçevede, Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne gelen Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz tarafından kapıda karşılandı. Erdoğan, Kocamaz ile birlikte kendisini karşılayan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin "Sarıkeçili Çocuklar Projesi" kapsamında Mersin'de bulunan çocuklara satranç takımı hediye etti.

        Daha sonra Kocamaz'ın makamına geçen Erdoğan, burada Başkan Kocamaz'dan kent ile ilgili brifing aldı. Özellikle 29 Aralık 2016 tarihinde yaşanan sel felaketi nedeniyle mağdur olan üreticilerin sıkıntılarına dikkat çeken Kocamaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, belediye olarak gerçekleştirdikleri çalışmaları da aktardı.

        Ziyarette, Kocamaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Silifke'ye özgü el dokuma kilim, Çamlıyayla iğne oyası örtü, kristal kaideli bayraklı isimlik ve Osmanlı tuğra oymalı ahşap tablo takdim ederken, Erdoğan da Kocamaz'a çini tabak hediye etti.

        (KYM-Y)

        04.02.2017 12:17:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler