Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yanan LPG'li Otomobil Paniğe Neden Oldu

        (Fotoğraflı)

        Fatih Kıray

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Saray ilçesinde yanan LPG'li otomobil mahallede paniğe neden oldu.

        Edinilen bilgiye göre, Kemalpaşa Mahallesi Gülden Sokak üzerinde park halinde ve kullanılmadığı öğrenilen Ömer Kaplan'a ait plakasız otomobil bilinmeyen bir sebepten dolayı gece 02.00 sıralarında yanmaya başladı. Otomobilin yandığını gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ve polis ekipleri güvenlik önlemlerini aldıktan sonra itfaiye ekipleri yanan otomobili söndürme çalışmalarına başladı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürülen LPG'li otomobil mahalle sakinlerinde kısa süreli paniğe neden oldu.

        Kullanılmayan otomobilde çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınırken, yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

        (MK-Y)

        05.02.2017 03:17:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler