Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalle'de kanser hastaları moral buldu

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle Belediyesi, şehir dışından gelen kanser hastaları ve hasta yakınlarının sıcak yuvası olan Zübeyde Hanım Konuk Evi'nde 4 Şubat Dünya Kanser Günü dolayısıyla eğlence düzenledi.

        Konuk Evi sakinlerinin tamamının katıldığı etkinlikte, hasta ve hasta yakınlarına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu da eşlik etti. İlk olarak Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) bünyesinde çalışan ebru sanatı öğretmenleriyle ebru yapan konuk evi sakinleri, daha sonra sanatçılar Sezen Yurtsever ve Evren Çelik'in söylediği şarkılar, oyun havaları ve halaylarla coştu. Hasta ve hasta yakınlarına ikramların da sunulduğu etkinlikte konuklar, Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'la sohbet edip teşekkürlerini iletti.

        "5 yıldızlı otel konforunda hizmet veriyoruz"

        Hastalara acil şifalar dileyen Yaşar, kanser hastalığında moral ve motivasyonun önemine dikkat çekerek, "Kanser hastalığını yenmek için moral motivasyon çok önemli. Biz belediye olarak konuk evimizde ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızı ağırlıyoruz. Amacımız sizlerin hastane bahçelerinde mağdur olamamasını sağlamak. Biz kimseyi ayrıştırmıyoruz, ötekileştirmiyoruz. Hepinize sahip çıkarak, burada ücretsiz bir şekilde 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veriyoruz. Hepinize acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

        (SLCK-SÜ-Y)

        05.02.2017 12:35:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler