Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan'a 3 yılda 100 milyon TL yatırım yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Aslan

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy esnafın sorunlarını yerinde dinliyor.

        Yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça hemşehrileri ile bir araya geldiğini belirten Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Alparslan Türkeş İş Merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

        Esnaflar ile bir süre sohbet ederek, istek ve önerilerini dinleyen Başkan Başsoy yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğimiz günden itibaren hemşehrilerimizle bir araya gelip bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Bu zaman zarfında mesai arkadaşlarımızla birlikte 26 mahallemizin tamamında hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3 yıl içerisinde şehir merkezinde toplam 100 Milyon TL'lik yatırım yaptık. Altyapı çalışmalarımızda sona yaklaştık. Arıtma tesisimizin kapasitesini artırdık. Türkiye'nin en modern atık su arıtma tesisini inşa ediyoruz. 20 kilometreye yakın kanalizasyon hattı, en az 200 kilometreye yakın asfalt,130 kilometreye yakın kaldırım çalışması tamamlanmak üzere. 2017 yılında da daha büyük projeleri hayata geçireceğiz. Şehircilik açısından Erzincan, ülkemizin en yaşanılabilir kentidir." diye konuştu.

        (AA-Y)

        05.02.2017 13:54:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler