Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Namık Kemal Mahallesi'ne taşkın önlemi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Namık Kemal Mahallesi'nde menfez montajı gerçekleştirdi.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerde yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak için il genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Köprübaşı ilçesi Namık Kemal Mahallesi'nde MASKİ ekipleri tarafından menfez montajı gerçekleştirilerek yol geçişi güvenli hale getirildi. Eski ve küçük gelen büzlerin yerine Avşar Küme Evleri mevkiinde yapılan iş sonrası 4 menfezin montaj işlemleri tamamlandı. Vatandaşların can ve mal güvenliği için yapılan çalışma sayesinde aşırı yağışlarda yol geçişinde yaşanan su baskınlarının önüne geçilmiş oldu. Namık Kemal Mahallesi'nde başlayan çalışmanın tamamlanmasının ardından ekipler, Temrek ve Arpacı Mahallelerindeki menfez montaj işlemlerine de kısa süre içerisinde başlayacak.

        (AY-Y)

        05.02.2017 15:54:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler