Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cemal Gönenç Eşiyok DP Kütahya Merkez İlçe Başkanı oldu

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Demokrat Parti (DP) Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı'na Cemal Gönenç Eşiyok seçildi.

        Demokrat Parti Kütahya İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede konuşan İl Başkanı Halil Gün, "Demokrat Parti, bu ülkeye demokrasiyi getiren parti. Demokrat Parti'nin ülkedeki boşluğu hissediliyor. Bugün ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı durumlara getiren Mecliste bulunan partilerdir. Demokrat Parti, kongrelerini tamamlayarak güçlü bir biçimde milletin önüne çıkmaya hazırlanıyor. Bazı olayları, gerçekleri görmesi için milletimiz gözlüklerini takması gerekir. Gözlüklerimizi taktığımızda her şeyi, net gördüğümüz gibi milletimiz de bazı şeyleri net görecektir. Bugün farklı partilere giden Demokrat Partileri artık yeniden yuvalarına dönmeye davet ediyorum. Güçlü bir Demokrat Parti'ye ve demokrat siyasete ülkenin ihtiyacı var" dedi.

        Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanlığı'na tek listeyle aday olan Cemal Gönenç Eşiyok seçildi. Cemal Gönenç Eşiyok da yaptığı konuşmada babası merhum Eski DP GİK Üyesi ve İl Başkanı Levent Eşiyok'tan demokrat siyaset dersini aldığını, gönlüne demokrat sevgisini koyduğunu söyleyerek, "Demokrat Parti'de siyaset yapmak ve nöbeti devraldığımız bu görevi en iyi şekilde temsil etmek, Demokrat Parti'yi daha güzel yerlere birlikte taşımak bizim için en büyük idealdir. İnşallah devraldığımız bu görevi sizlerin desteği ile başarıyla sürdüreceğiz" dedi.

        Eski Merkez İlçe Başkanı Alaaddin Uygun da yaptığı konuşmada, nöbeti genç ilçe başkanı Cemal Gönenç Eşiyok'a devretmekten mutluluk duyduğunu belirterek, başarılar diledi. Kongrede partililerde söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

        Kongreye Eski DP GİK Üyesi İlhami Özatağ, Eski İl Başkanları Atila Palangalı, Mehmet Çakır, Kadın Kolları İl Başkanı Emine Çetintaş, İlçe Başkanları Alaaddin Uygun, Alaaddin Özekmekçi, Eski ve yeni il ve ilçe yöneticileri ile partili ve delegeler katıldı.(EFE)

        06.02.2017 09:33:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler