Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik yüreklerde kocaman sevgi

        (Fotoğraflı)

        Celal Dilsiz

        ERZURUM (İHA) - Aşkale Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünde Taekwando çalışması yapan yaşları 9 ile 14 arasında ki minik yürekler yaban hayvanları aç kalmasın diye Aşkale Gençlik ve Spor müdürü Şuayb Gacır gözetiminde toplanan bayat ekmek, buğday, mısır ve tavukları doğaya bıraktılar.

        Minik Taekwandocular yaptıkları işin ne kadar güzel olduğunun bilinciyle neşe içerisinde doğaya topladıkları yiyecekleri bıraktılar.

        Gençlik ve Spor ilçe müdürü ve Taekwando antrenörü Şuayb Gacır konuyla ilgili yaptığı açıklamada Ağır kış koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayvanlarına minik sporcularla birlikte yiyecek bıraktıklarını ve sporcularının yaban hayat ile ilgili bilgiler verdiklerini dile getirdi.

        Bu yıl kışın çok sert geçtiğini vurgulayan Gacır yaban hayatı destekleme çalışmalarına ara ara devam edeceklerini belirtti.

        (CD-AT-Y)

        06.02.2017 11:04:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler