Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SGK müdüründen yeni emeklilere evde sürpriz

        (Fotoğraflı)

        Murat Çelik A.

        AMASYA (İHA) - SGK Amasya İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel, emeklilik talebinde bulunup işlemleri kısa sürede yapılan vatandaşlara aylık bağlama yazılarını postayla göndermek yerine sürpriz yaparak elden teslim etti.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milli seferberlik çağrısı doğrultusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun Konya'da ilan ettiği çalışma hayatında milli seferberlik programı kapsamında emeklileri evlerinde ziyaret edip karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken emeklilik talebinde bulunanların da işlemlerinin en kısa sürede yapılarak aylık bağlama yazılarının elden teslim edildiğini belirten Nurcan Yurt Şenel, "Bizleri evlerinde mutlulukla karşılayıp, samimi bir ortamda güzel sohbetlerle bize eşsiz misafirperverlik gösteren emeklilerimize ve ailelerine gönülden teşekkür ediyoruz" dedi.

        Evraklarını SGK müdürünün elinden aldıklarına şaşıran vatandaşlar da teşekkür etti.

        (MÇ-SLH-Y)

        06.02.2017 11:40:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler