Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik İl Genel Meclisi dördüncü birleşimi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik İl Genel Meclisi Şubat ayı dördüncü birleşiminde 4 gündem maddesi görüşüldü.

        Bilecik İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen birleşimde ilk gündem maddesi olarak Vali Güner Orbay İş Merkezi'nde bulunan sinema salonunun tahsis süresinin uzatılması talebi görüşüldü. Bilecik İl Özel İdaresi ve Belediyesi Müşterek Yatırım ve Hizmetler Birliği'nden gelen teklif oy birliği ile Eğitim, Sosyal ve Kültür İşleri Komisyonu ve Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

        Gündemin ikinci maddesi olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonu'ndan gelen teklif ile Merkez İlçe Ulupınar Köyü'nde bulunan mülkiyeti Sav 1 Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına kayıtlı taşınmaz üzerine güneş enerji santrali ve mülkiyeti Ömer Faruk Varangümeli adına kayıtlı taşınmazlar üzerine ise yol yapmak maksadıyla hazırlatılan imar planlarının onaylatılması talebi hakkında komisyondan gelen rapor görüşüldü. Komisyondan gelen rapor oy birliği ile kabul edildi.

        Gündemin üçüncü madesi olarak Pazaryeri ilçesi Günyurdu Köyü'nde bulunan taşınmazlar üzerine güneş enerji santrali yapmak maksadıyla hazırlatılan imar planlarının onaylatılması talebi hakkında komisyondan gelen rapor görüşüldü. Bu rapor da oy birliği ile kabul edilirken son gündem maddesi olarak Yenipazar ilçesi 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'nun bakım, onarım ve tadilat işi giderlerinde kullanılmak üzere 20 bin lira ödenek aktarılması hakkında komisyondan gelen rapor görüşüldü.

        Bu raporun da oy birliği ile kabul edilmesi üzerine meclise bir önerge getirildi. Bu önerge ile İnhisar ilçesi ve Yenipazar ilçesi arasındaki Harmanköy-Bedi arasındaki kanyon yolunun 1. sınıf yol alınması talep edildi. Bu önerge oy birliği ile meclis gündemine alındı.

        Öte yandan meclisin son birleşiminin yarın İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda saat 11'de olacağı öğrenildi.

        (CKT-CY-MET-Y)

        06.02.2017 14:06:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler