Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli Belediyesi zabıtasına eğitim semineri

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından zabıta personeline hizmet içi eğitim semineri verildi.

        Seminere katılan zabıtalara seslenen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Zabıta belediyenin eli, ayağı, gözü, kulağıdır. Çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Zabıta işini yaparken temsil ettiğiniz kurumu unutmamalı, insanlara karşı adaletli ve sevecen olmalıdır. Biliyorsunuz bu tip eğitimleri belediyenin her biriminde gerçekleştiriyoruz. Bu eğitimleri vermemizin amacı daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermektir. Yaptığın işin ne olduğu, neyi ve nasıl yapacağını bilmek büyük ayrıcalıktır. Mevlana der ki, 'Demirciliği bilmiyorsan, demirci ocağından geçerken sakalın da yanar, saçın da...' Yaptığımız işi bilinçli yapacağız ki yaptıklarımız karşısında başımız dik, alnımız açık olsun" diye konuştu.

        Zabıtalara eğitim veren Uğur Ataseven de, "Öncelikle bugün burada olmamızı sağlayan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür ederim, burada olmak çok keyifliydi. Zabıta arkadaşlarla çok faydalı bir eğitim gerçekleştirdik. Karşılıklı tecrübelerimizi paylaşıp neleri yapıp neleri yapmamamız gerektiğini konuştuk. Zabıta arkadaşlarıma naçizane bir şeyler verebildiysem ne mutlu bana" dedi.

        Karşılıklı soru ve cevaplardan sonra söz alan Zabıta Müdürü Önder Akgül ise, "Başkanımıza ve buralara kadar zahmet edip gelen hocamıza hem kendim hem de mesai arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Bizler için çok güzel bir eğitim programıydı, burada öğrendiklerimizi görevimizde icra ederek Ereğli'ye daha iyi hizmet vereceğimize yürekten inanıyorum" diye konuştu.

        Eğitim, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve katılımcıların katıldığı yemekle son buldu.

        (AH-Y)

        06.02.2017 14:31:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler