Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bosna Derneği'nden Özkan'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Geçen hafta gerçekleştirdikleri seçimlerle yeni yönetim kurulunu belirleyen Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği yöneticileri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ı ziyaret etti.

        Karacabey Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığına seçilen Cengiz Coşkun ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ali Özkan'a gerçekleştirdikleri ziyarette, dernek faaliyetleri ve hedefleri hakkında kendisine bilgi verdi. Türk milletinin Balkanlar'dan Orta Asya'ya, Kafkaslar'dan Arabistan coğrafyasına kadar bütün ulusları bağrında taşıyan tam bir kültür mozaiği ve aynı iklimin en güzel desenleri olduğunu ifade eden Başkan Ali Özkan, "Huzur ve barış içerisinde, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini veriyoruz" dedi.

        Özkan, Dernek Başkanı Cengiz Coşkun'a, Türk bayrağı ile Karacabey Longoz Ormanları'nın fotoğrafını hediye etti.

        (MŞ)

        06.02.2017 14:34:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler