Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye'de zabıta ekiplerinden kapsamlı denetim

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde halk sağlığını korumaya yönelik kapsamlı denetimlerini sürdürüyor.

        Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde gıda satışı yapan işyerlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Pide fırını, lokanta, bakkal, pastane, unlu mamülleri ve kasaplarda rutin olarak denetimler yapan zabıta müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumayı amaçlıyor.

        Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Açıksu Caddesindeki denetimlerde ekipler, hijyen ve ruhsat kontrolleri yaptı. Ekipler pastanelerin imalathanelerinde üretimde kullanılan malzemelerin temizliğini de kontrol etti. Fırınlarda ekmeklerin belirlenen gramajlarda ekmek ürerimi yapıp yapmadığını da kontrol eden zabıta ekipleri, hijyen kurallarına harfiyen uyulmasını istedi. Kontrolleri yapılan iş yerlerinde olumsuzluğa rastlamayan zabıta ekipleri, iş yeri sahiplerine teşekkür ederek temizlikte devamlılığı sağlamalarını istedi.

        Zabıta Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçe genelindeki denetimlerin aralıksız şekilde devam ettiği bildirildi.

        (BB-OE-Y)

        06.02.2017 14:42:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler