Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray'da çiftçilere 11 milyon mazot ve gübre desteği

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, 2016 yılı mazot gübre desteği için listelerin köy ve kasabalara asıldığını belirterek, üreticilerin kısa sürede listeyi kontrol edip gereli başvuruları yapması gerektiğini söyledi.

        Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray merkezde yaklaşık 9 bin 300 çiftçinin yaklaşık 11 milyon TL mazot ve gübre desteği alacağını belirterek, "Hükümetimiz çiftçilerimizin yüzünü her zamanki gibi güldürecek. AK Parti hükümetiyle Türkiye'de olduğu gibi Aksaray'da da adeta şaha kalkan tarım ve hayvancılık, büyük bir hızla ivme kazanarak gelişmeye devam ediyor. Çiftçilerimiz artık daha refah ve daha güvenlik tarım ve hayvancılık yapıyor. Bunun sebebi de hükümetimizin sunduğu destekler. Aksaray için 2016 yılı mazot gübre desteğine başvuru yapıp destekleme ödemesinden faydalanmak isteyen üreticilerimiz için askı listeleri köy ve kasabalara gönderildi. Üreticilerimizin herhangi bir problem yaşamaması adına en kısa sürede askı listelerini kontrol ederek herhangi bir yanlışlığın söz konusu olduğu durumda Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne itirazda bulunabilir. Askıya çıkan listeler 10 Şubat Cuma günü askıdan indirilecektir" dedi.

        (YC-AH-Y)

        06.02.2017 15:04:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler