Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çal Belediyespor 975 dakika sonra gol yedi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Süper Amatör Lig'de Buldan Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Çal Belediyespor, 975 dakika sonra kalesinde gol görmesine rağmen 2-1 galip gelmeyi başardı.

        Çal Belediyespor, ligin 6. haftasında sahasında 3-2 mağlup ettiği Kalespor maçından sonra oynadığı 10 maçta kalesinde gol görmedi. Buldan Belediyespor maçının 75. dakikasında 2-0 önde iken gol yiyen Çal Belediyespor, 975 dakika sonra kalesinde gol yemesine rağmen, 2-1 galip gelmeyi başardı. Çal Belediyespor, bu sezon 17 maçta kalesinde sadece 5 gol gördü.

        46 puanla liderliğini sürdüren Çal Belediyespor'un Başkan Yardımcısı Süleyman Semerci, Buldan Belediyespor'u mağlup eden takımı tebrik etti. Semerci, "Öncelikle 975 dakika gol yemeyen ekibimizi yürekten kutluyorum. Hafta sonu sahamızda Acıpayam Belediyespor ile oynayacağız. Bu maç çok önemli. Zira, takımımız ligdeki tek mağlubiyetini Acıpayam'da almıştı. Rövanşı kazanıp, liderliğimizi sürdürmenin hesabındayız" dedi.

        (MT-Y)

        06.02.2017 15:49:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler