Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde kış etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Altıntaş

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti Gediz İlçe Başkanlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı tarafından Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde 'Ak Parti Kış Etkinliği' düzenlendi.

        Ak Parti Kış Etkinliğine; Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Mesut Yörük, İl Genel Meclisi Üyeleri, Ak Parti Gediz İlçe Teşkilatı, Ak Parti Gediz Kadın Kolları Başkanı Şule Bilgili, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Eski Gediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek ve Belediye Meclis Üyeleri ile Gediz Mahalle Muhtarları katıldı.

        Etkinlikte Muratdağı Termal Kayak Merkezi alanına gelen kayak severlere meşhur Gediz Tarhana Çorbası ikram edildi. Tarhana çorbası içerek ısınan kayak severler, gün boyu kayak yapmanın keyfini çıkardılar.

        Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, özellikle hafta sonları başta olmak üzere çevre illerden de çok sayıda vatandaşın kayak merkezine geldiğini belirterek, "Türkiye'de hem kayak sporu hem de termal sıcak su bakımından zengin olan ilçemiz için bu avantajı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Bugün burada düzenlenen etkinliğe emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı bu güzel ortamı hissederek kayak sporu yapmaya davet ediyorum" dedi.

        (MA-EFE)

        06.02.2017 16:41:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler