Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artova'da belediye işçilerine yüzde 17 zam

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - Artova Belediyesinde yapılan toplu sözleşme ile belediye işçilerine yüzde 17 zam yapıldığı bildirildi.

        Tokat'ın Artova ilçesinde Belediye Başkanı Lütfü Yalçın ile Hizmet-İş Sendikası Tokat İl Başkanı Resul Demir'in katılımı ile düzenlenen programda toplu iş sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında yapılan imza töreninde açıklamalarda bulunan Hizmet- İş Sendikası Başkanı Demir, sözleşme ile birlikte işçilerin yüzde 17 zam aldıklarını aynı zammın sosyal haklara da yansıyacağını söyledi. Demir, "Belediye bünyesinde çalışan kadrolu işçi arkadaşlarımızın toplu iş sözleşmelerini sonuçlandırdık. Bu konuda emeği geçen, kısıtlı belediye imkanlarına rağmen işçilerinin alın teri ve emeğini yerde bırakmayan Sayın Başkanımız Lütfü Yalçın beye huzurunuzda çok teşekkür ederim" dedi.

        Toplu iş sözleşmesi imza törenine Hizmet -İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Aytekin, Ayhan Sezerol ve İbrahim Çuhacı da katıldı.

        (Nİ-SLH)

        06.02.2017 17:40:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler