Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Valiliğinden 'kar fotoğrafı' yarışması

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Edirne Valiliği, Meriç, Tunca ve Arda ile üç nehrin, Traklar, Bizans ve Osmanlı ile üç medeniyetin, İslamiyet, Musevilik ve Hristiyanlık ile üç dinin buluştuğu tarih ve kültür şehri Edirne'nin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla fotoğraf yarışması düzenliyor.

        Fotoğraf yarışmasının konusu "Edirne'de Kar" olarak belirlenirken dereceye girecek olan fotoğrafların sahiplerine fotoğraf makinesi başta olmak üzere çeşitli ödüller verilecek. Yarışmacıların sadece İnstagram üzerinden "Edirne'de Kar' konulu fotoğrafları ile katılabilecekleri ifade edilirken 6 Şubat 2017'de başlayacak olan müracaatlar 20 Şubat 2017'de sona erecek. 27 Şubat'ta sonuçların açıklanacağı yarışmanın seçici kurulunda Edirne Valiliği fotoğrafçısı Ercan Dakni, Fotoğraf Sanatçıları Fatih Mehmet Özdemir ve Mehmet Emre Bingül bulunuyor.

        (KU-AŞ-Y)

        06.02.2017 18:46:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler