Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne 64 araç törenle teslim edildi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 64 araç, düzenlenen törenle Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

        Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde kullanılmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğünce kente gönderilen 4'ü zırhlı olmak üzere toplam 64 araç için teslim töreni düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Vali Güngör Azim Tuna, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İl Müftüsü İhsan Açık ile çok sayıda kurum kuruluş müdürleri ve polis katıldı. Teslim alınan araçlar, için İl Müftüsü İhsan Açık tarafından dua edildikten sonra kurbanlar kesildi. Türk bayraklarıyla donatılan araçlara binen polisler kesilen kurbanların ardından görev bölgelerine gönderildi. Törende İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, yeni alınan araçların polis teşkilatına güç katacağını söyledi.

        (BB-SD-AŞ-Y)

        06.02.2017 23:12:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler