Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükorhan modern Belediyesi yeni hizmet binasına kavuşuyor

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yalçın

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Büyükorhan ilçesine modern belediye binası inşa edilecek. Binanın ihalesi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanacak.

        Büyükorhan Belediyesi olarak daha iyi ve modern bir ortamda vatandaşlara hizmet sunmak için hizmet binasına start verdiklerini belirten Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, "Daha kaliteli hizmet verebilmek adına tüm birimlerimizi tek çatı altında topluyoruz. Modern belediye binasının ihalesini yaptık. Önümüzdeki aylarda inşaat çalışmalarına başlayacağız. Mevcut binamızı ise ilçemize gelen öğrenciler için yurt olarak hizmette tutacağız. Bunun için proje çalışmalarına başladık. İlçe meydanında dönüşüme giderek, ilçemizin merkezini modern bir yapıya kavuşturacağız" dedi.

        (HY-İHS

        07.02.2017 08:56:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler