Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Arslantaş, jandarma kontrol noktasını denetledi

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Aslan

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tümay Özgür ile birlikte Erzincan'ın Kemah ilçesi yol güzergâhında bulunan jandarma kontrol noktasında denetlemede bulundu.

        Erzincan- Kemah karayolu 15. kilometresinde oluşturulan kontrol noktasına giden Vali Arslantaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tümay Özgür ve kontrol noktasında bulunan yetkililerden bilgi aldı. Güvenlik, trafik ve önleyici hizmetlerde görevli askerlerin kontrol çalışmalarını denetleyen Vali Arslantaş uygulama hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

        Erzincan ile Kemah ilçesini ve bu bölgede bulunan grup köy yollarını birbirine bağlayan önemli bir nokta olduğu kaydedilen kontrol noktasının, güvenlik açısından taşıdığı öneme işaret eden Vali Ali Arslantaş, yapılan tüm çalışmaların vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya yönelik olduğunu ifade etti.

        24 saat esasına göre ekiplerin görev yaptığını hatırlatan Vali Arslantaş, denetimlerin asayiş ve güvenlik açısından yapıldığını dile getirerek, "Ekiplerimiz yaptıkları kontrollerde dikkatli bir şekilde uyarılarını yapıyorlar. Amacımız, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik suç ve davranışları engellemek ve hiçbir kazaya mahal vermemektir. İlgili ekiplerimiz bu konuda titizlikle çalışmalarını yürütüyor." dedi.

        (AA-AA-Y)

        07.02.2017 10:11:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler