Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar'da "Çaya Geliyoruz" projesi devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Afyonkarahisar Gençlik Merkezi gönüllüleri "Çaya Geliyoruz" projesi kapsamında gençlerin evine konuk olmaya başladı.

        Gerçekleşen ziyarette Afyonkarahisar Gençlik Merkezi gönüllüleri ve liderleri üyelerin evlerini ziyaret edip, çay içerek sohbet ettiler. Proje ile ilgili yapılan değerlendirme de ise "Ziyaretlerimizde üyelerimizin gençlik merkezinden beklentilerini dinledik. Afyonkarahisar'ın soğuk gecelerinde sıcacık evleri ve gönüllerini bize açan gencimize Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Her gencimize ulaşmayı şiar edinerek çıktığımız bu yolda çayımızı ve şekerimizi alarak bir gün ansız kapınız çalabilir ve gençlik merkezimizi karşınızda görebilirsiniz. Bu kapsamda Belli aralıklarla ev ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Gençlerimizin dertlerini dinleyip sevinçlerine ortak olacağız" ifadelerine yer verildi.

        (GC-

        07.02.2017 10:44:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler