Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Günaydın'dan esnaf ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Ferhat Kaya

        ISPARTA (İHA)- Isparta Valisi Şehmus Günaydın, esnafı ziyaret etti.

        Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Vali Şehmus Günaydın, esnafların sorunlarını dinledi. Ziyaret ettiği iş yerlerinde esnaflarla sohbet eden Vali Günaydın, Esnaf ve sanatkârlarımızın Isparta ekonomisinin en önemli unsurlarından biri olduğunu söyledi. Günaydın, "İlimiz güçlü bir ekonomik potansiyele sahip, biz bu potansiyeli daha iyi kullandığımız zaman bütün sektörlerde daha iyi duruma gelmiş olacağız. Bunu gerçekleştirdiğimiz zaman, esnafımızın bundan büyük kazanç sağlayacağını düşünüyorum. Isparta'yı daha ileriye taşımak için hep birlikte daha fazla çalışacağız" dedi.

        Esnafı, Isparta Davrazspor'a destek olmaya da davet eden Vali Günaydın ziyarette esnaflarla bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini de dinledi.

        (FK-SÇ-Y)

        07.02.2017 13:11:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler