Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Zorluoğlu, AFAD'da incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Yunus Özhanlı

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde (AFAD) incelemelerde bulundu.

        AFAD Elazığ İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Murat Zorluoğlu, kurum müdürü Hakif Çerçi ve teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra afete hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyen ve koordinasyon merkezini gezen Vali Zorluoğlu, olası bir afet anında uydu ve telsiz haberleşmesi sağlayan sistemlerle hakkında bilgi aldı.

        Elazığ'ın önemli bir bölümünün deprem açısından birinci derecede diğer kısımlarının da ikinci derecede riskli bölgelerden oluştuğuna dikkat çeken Vali Zorluoğlu, deprem ve her türlü afete her an hazır olmanın gerektiğini söyledi. Afete hazırlık konusunda kurumların geçmişe göre daha iyi noktada olduğunu aktaran Vali Zorluoğlu, "Afete yönelik bütün birimlerin AFAD Başkanlığının çatısı altında toplanması müdahaleyi daha etkin hale getiriyor. Ülkemizde herhangi bir afet hadisesi gerçekleşmesini temenni etmiyoruz ancak afet anında devletin tüm imkanlarıyla müdahale ederek olumsuz etkileri en aza indirmeye gayret ediyor" dedi.

        (YÖ-MP-Y)

        07.02.2017 13:36:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler