Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Belediyesinde hizmet içi eğitimler devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da belediye, kurumlar arası bilgi ve belge alış verişinin daha sağlıklı, hızlı yürütülebilmesi için Yazı İşleri Müdürlüğü çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim verdi.

        Elazığ Belediyesi personeline, hizmette kaliteyi, verimliliği ve güvenilirliği artırabilmek için çeşitli dallarda düzenlediği hizmet içi eğitim seminerlerini sürdürüyor. Son olarak Elazığ Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü personeline, kurumlar arası bilgi ve belge alış verişinin daha sağlıklı ve daha hızlı yürütülebilmesi için hizmet içi eğitim programı düzenledi.

        Genel olarak resmi yazışmalarda dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde durulduğu eğitim programında, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Enez tarafından ilgili personellere, resmi yazışma kuralları, standart dosya planı, elektronik belge yönetim sistemleri ve belgelerin içerik ve şekil olarak arşivlenmesi konularında sinevizyon gösterimi eşliğinde bilgiler aktarıldı.

        Belediye personeline daha geniş ve etkili bir vizyon kazandırarak vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlandığı belirtilirken, hizmet içi eğitim seminerlerini belirli periyotlarda süreceği kaydedildi.

        (HİV-MP-Y)

        07.02.2017 13:37:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler