Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediyenin kararı bakkal esnafı memnun etti

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca Belediye Meclisi Şubat ayı oturumunda ilçe genelindeki yüzlerce küçük esnafı mutlu edecek bir karara imza atıldı. Akçakoca'da kent merkezinde bundan böyle süpermarketler kolay kolay açılamayacak.

        Süpermarket zincirlerine bağlı 18 marketin bulunduğu ve yeni market açma taleplerinin hız kesmediği Akçakoca'da, yerel esnafın çıkarlarını koruyacak olan adımı Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası attı. Odaya bağlı esnafların şikayetlerini Belediye yönetimine ileten Akçakoca Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Nedim İşgören, Belediye Meclisinden çıkan karar karşısında memnuniyetini dile getirirken, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve tüm belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

        24 bin nüfuslu Akçakoca'da süpermarketlerin sayısının fazla olduğuna ve mevcut durumda yerel esnafın fazlaca mağdur edildiğine vurgu yapan esnaflar ise, söz konusu kararın gecikmeli de olsa doğru bir karar olduğunda söylediler.

        (TT-AY)

        07.02.2017 14:37:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler