Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Öztürk, STK'ları geziyor

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk bir süre önce kendilerini ziyaret ederek yeni vazifelerinde başarılar dileyen Akçakoca Karslılar Derneği yönetimine iadeyi ziyarette bulundu.

        Kaymakam Yasin Öztürk Karslılar Derneği'ni ziyaret etti. Karslılar Derneği lokalinde gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı Şerafettin Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Yasin Öztürk'ü bina girişinde karşıladı. Çok sayıda dernek üyesinin de hazır bulunduğu ziyaret bir saate yakın sürerken, Kaymakam Öztürk sohbet esnasında Karslıların bir sorun ve taleplerinin olup olmadığını sordu. Dernek üyeleri, kendilerinin özel bir sorun ve taleplerinin bulunmadığını dile getirirken, Akçakoca'da genel olarak bir mezarlık sorunu bulunduğunu, bu sorunun çözülmesi ve yeni mezarlık alanlarının ortaya çıkartılması için çalışmalar yapılmasını beklediklerini ifade ettiler.

        Kaymakam Yasin Öztürk ise vatandaşlara kapısının her zaman açık olduğunu söyledi. Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından son buldu.

        (TT-AY)

        07.02.2017 14:40:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler