Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi'nden minik çevrecilere teşekkür belgesi

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi, Atıkların Kaynağında Ayrıştırılması projesine destek veren öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.

        Eğitim kurumları ile koordineli çalışmalarda bulunan Kartepe Belediyesi, geri dönüşüm çalışmalarına gönüllü destek veren Şirinsulhiye İlkokulu 4-A sınıfı öğrencilerine teşekkür belgesi takdim etti.

        Şirinsulhiye İlkokulu 4-A sınıfı öğrencilerinin geri dönüşüm konusundaki çalışmalarını takdirle izlediklerini belirten Başkan Yardımcısı Çakır, "Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile iş birliği yapan çocuklarımızı tebrik ederim. Örnek bir davranış sergileyen öğrencilerimiz gönüllü ve istikrarlı bir şekilde geri dönüşüm çalışmasında bulundular. Geri dönüşüm konusunda eğitimlere katılan, tesis ziyaretleri yapan ve kampanyalar düzenleyen öğrencilerimiz önemli bir misyon üstlenerek yaşıtlarına çok güzel örnek oldular.Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez adına kendilerine teşekkür belgelerini vermekten büyük mutluluk duyuyorum ve geleceğimiz çocuklarımızı canı gönülden kutluyorum" dedi.

        (İG-Y)

        07.02.2017 14:46:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler