Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde mehter gösterisi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Altıntaş

        KÜTAHYA (İHA) - Gediz Belediyesi Mehter Takımı, Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde konser gösterisi düzenledi.

        Gediz Belediyesi kültür etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen mehter konserine AK Parti Gediz Gençlik Kolları üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Mehter konserini izlemek için Muratdağı Termal Kayak Merkezi'ne akın eden vatandaşlar, mehter gösterisini izledikten sonra karda kayak yaparak güzel bir gün geçirmenin sevincini yaşadılar.

        Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Belediyemiz Kültür etkinlikleri çerçevesinde büyük uğraşlar neticesi ile gönüllülük esasına dayalı olarak kurulan Mehteran Takımımız başarısını, birbiri ardına aldığı konser davetleri ve her gittiği yerde ilçemizi başarıyla temsil etmesi ile göstermiştir.Vatandaşlarımız kayak merkezimizde güzel ve eğlenceli anlar yaşamaları için kayak eğitimi aldılar. Mehter konseri Muratdağı Termal Kayak Merkezimize gelen tatilcilerimiz tarafından büyük ilgi ve beğeni gördü. Uzun soluklu çalışmalar neticesinde Gediz adını Türkiye'nin kayak merkezlerinden biri olarak duyurmaya başlamıştır" dedi. (MA-EFE)

        07.02.2017 14:52:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler