Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirci'de kiraz üreticisine büyük kolaylık

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Danişmentler ve Kışlak mahallelerine kiraz alım merkezi inşa etti.

        Üreticinin kazancının arttırılması, ürünlerini zamanında satabilmesi ve koruyabilmesi için önemli projelere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği kiraz alım merkezleriyle kiraz üreticilerine de önemli kolaylık sağladı. Bu kapsamda Manisa'nın en uzak ilçelerinden bir tanesi olan Demirci'de de Danişmentler ve Kışlak mahallelerine birer adet kiraz alım merkezi inşa edildi. Çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla birlikte faaliyete başlayacak olan kiraz alım merkezlerinin üreticiye önemli avantaj sağlayacağı belirtildi.

        Üreticilerin ürünlerini satmak için kapı kapı dolaşmasının önüne geçmek, ürünlerini çok fazla taşımaya gerek kalmadan tek bir noktadan satabilmelerini sağlamak amacıyla il genelinde belirlenen noktalara kiraz alım merkezleri inşa ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Demirci ilçemiz Manisa merkezine en uzak ilçelerimizden bir tanesi. Yerleşim itibariyle Demirci'mizin birçok mahallesi de ilçe merkezine ciddi mesafe uzaklıkta. Bundan yola çıkarak üreticilerimizin ürünlerini kapı kapı dolaşmadan tek bir yerden satış yapabilmelerini sağlamak amacıyla Danişmentler ve Kışlak mahallelerimizde kiraz alım merkezi inşa ettik. Kiraz üreticisi kardeşlerimize önemli kolaylık sağlayacak bu merkezlerin üreticimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (AY-Y)

        07.02.2017 14:53:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler