Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayvan hırsızları jandarmadan 6 saat kaçabildi

        - Muğla'nın Menteşe ilçesi Yerkesik mahallesinde küçükbaş hayvan hırsızlığı şüphelileri olaydan 6 saat sonra jandarma tarafından yakalandı.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Menteşe ilçesi Yerkesik Mahallesinde 55 adet küçükbaş hayvanın çalındığı ihbarını alan Jandarma ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi veya kişileri aracın lastik izlerini takip ederek 6 saat içinde çalıntı malları sahiplerine teslim etti.

        Edinilen bilgiye göre, Yerkesik mahallesinde bir vatandaşa ait 55 adet küçükbaş hayvanın çalındığı ihbarını alan Jandarma ekipleri, ağıldan hayvanların yaya olarak çıkarıldıktan sonra araca yüklendiğini tespit etti. Yükleme noktasında lastik ve ayak izlerini takip eden ekipler, 2 şüpheliyi ve aracı Gülağzı Mahallesinde yakaladı. Gülağzı Mahallesinde ağıl içinde çalıntı küçükbaş hayvanlar Jandarma tarafından sahibine eksiksiz olarak teslim edildi.

        Jandarma tarafından gözaltına alınan iki kişi adli makamlara sevk edilecek.

        (BT-İK)

        07.02.2017 15:22:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler