Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yavuz ve eşinden çocuk evlerine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki evlerde kalan çocukları ziyaret etti.

        Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz'u, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbari Aksoy ve eşi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü İsmail Arslan, çocuk evi çalışanları ve evde kalan çocuklar karşıladı. Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz, onlarla uzun süre sohbet etti. Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Vali Yavuz, "Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki çocuk evlerini gezmeye özen gösteriyorum. Bugün de Lale Çocuk Evinde emanetlerimizle birlikteyiz. Burada 7 çocuğumuz kalmakta ve her bir evladımızda devletimizin sunduğu bu imkândan memnun olduğunu ifade etmektedir. Bizlerde yavrularımızı ziyaret ederek onların taleplerini dinlemek istedik. Şükürler olsun ki devletimizin sunmuş olduğu güzel imkânlarla çocuklarımız emin ellerde, geleceğe sağlam adımlarla ilerlemekteler. Hayata iyi başlamaktan ziyade iyi bitirmek daha kıymetlidir" dedi.

        (NA-MSA-Y)

        07.02.2017 15:46:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler