Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlerin umre hayali gerçeğe dönüştü

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te Siyer sınavında başarılı olan 48 öğrencinin umre hayali gerçek oldu. dualarla umreye uğurlanan öğrenciler, kente geri döndü.

        Şahinbey Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep İl Müftülüğü 'nün birlikte organize ettiği projede Peygamber Efendimizin(S.A.V) hayatını anlatan Siyer-i Nebi dersinden sınava giren ve sınavda birinci olan 48 öğrencinin Umre hayali gerçeğe dönüşmüştü. Geçtiğimiz günler içerisinde Umreye gönderilen öğrenciler, kutsal topraklardan geri döndü.

        "Aileleri tarafından karşılandılar"

        Umre'den dönen öğrencileri Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Gökbudak'ın yanı sıra öğrencilerin aileleri karşıladı. Dış Hatlar çıkışında çocuklarını heyecanla bekleyen aileler, çocuklarını görmenin mutluluğunu yaşadı.

        "Başkanımıza dua ettik"

        Umreden dönen öğrenciler, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na dua ettiklerini belirterek, "Öncelikle Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde Umreye gittik. O mübarek yerleri görebilme şansına sahip olduk. Orada başkanımıza, vatanımıza ve milletimize bol bol dua ettik" diye konuştu.

        (SD-Y)

        07.02.2017 16:27:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler