Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayak severlere ücretsiz kayak eğitimi verilecek

        (Fotoğraflı)

        Bülent Velioğlu

        BOLU (İHA) - Tabiatın Kalbi Bolu Kültür ve Doğa Derneği hafta sonu Gerede Arkut Dağı Kayak Merkezi'nde ücretsiz olarak kayak eğitimi verecek.

        Türkiye'nin en uzun doğal yürüyüş parkurlarına sahip olan Bolu'da kış turizminin gelişmesi için çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bolu Belediyesinin destekleri ile doğa yürüyüşü, bisiklet turları gibi birçok faaliyet yürüten Tabiatın Kalbi Bolu Kültür ve Doğa Derneği, son olarak başvuruda bulunan her vatandaşımıza ücretsiz kayak eğitimi verecek. Gerede'nin Arkut Dağı'nda bulunan kayak merkezinde gerçekleştirilecek eğitimler gün boyu sürecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan eğitime katılmak isteyenlerin www.bolu.bel.tr adresi etkinlik sayfasından ve Tabiatın Kalbi Bolu Kültür ve Doğa Derneğinin facebook sayfası üzerinden kayıt yaptırabilirler.

        (BV-İÇ)

        07.02.2017 16:50:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler