Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Yıldızları tırı, şehit ailelerine destek için Optimum'da

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Dünyanın en iyi akrobasi timi olan Türk Yıldızları'nın faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satışını yapan Türk Yıldızları tırı, şehit ailelerine destek için gerçekleştirdiği Türkiye turunu Adana Optimum AVM'de devam ettiriyor.

        8 savaş uçağıyla gösteri yapan dünyanın tek akrotimi olma özelliğine sahip Türk Yıldızları Akrobasi Ekibi, bu kez şehit ailelerine verdiği destekle kalpleri fethediyor. Türk Hava Kuvvetleri'nin gözbebeği Türk Yıldızları'nın lisanslı ürünlerinin satıldığı tır, proje kapsamında Türkiye'nin il ve ilçelerini tek tek dolaşıyor. Tırdan yapılan satışlardan elde edilen gelirin tamamı şehit aileleri için harcanıyor. İstasyon Meydanı ve Ceyhan ilçesinin ardından Optimum AVM önünde konumlanan tırın üzerindeki "Alacağınız ürünlerle şehit olan personel ailelerine destek sağlayan Kartal Vakfı'na bağış yapmış olacaksınız" yazısını okuyan ziyaretçiler, alışveriş yapmadan geçmedi.

        Akrobasi uçaklarının farklı boylardaki maketleri, anahtarlık, bardak, şapka, kravat, tişört, pilot tulumu gibi onlarca lisanslı ürünün satışa sunulduğu Türk Yıldızları tırının Adana'daki bundan sonraki durağı Kozan ilçesi olacak.

        (ELF-Y)

        08.02.2017 09:52:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler