Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyanetten Seydi Resul İmam Hatip Ortaokuluna kitap desteği

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Diyanet İşleri Dini Yayınlar Dairesi Başkanlığının Hisarcık Seydi Resul İmam Hatip Ortaokuluna kitap desteğinde bulunduğu bildirildi.

        Okul Müdürü Fatih Yaman, bir süre önce Diyanet İşleri Dini Yayınlar Dairesi Başkanlığı yetkililerine kütüphaneleri için talepte bulundukları kitapların okullarına ulaştığını söyledi.

        Yaman, "Diyanet tarafından okulumuz kütüphanesine ücretsiz olarak gönderilen, içeriği ve baskı kalitesi çok güzel olan 40 adet bilgisayar hatlı Kur'an-ı Kerim, 40 adet Mealli Kur'an-ı Kerim, 4 takım 3 ciltlik Riyazussalihin hadis külliyatı ve 7 ciltlik Hadislerle İslam Ansiklopedisi için okulumuz ve öğrencilerimiz adına Diyanet İşleri Dini Yayınlar Dairesi Başkanlığı yetkililerine teşekkür ediyor, bu hayırlı faaliyetlerinden dolayı ilgilileri tebrik ediyoruz" diye konuştu. (MA-EFE)

        08.02.2017 10:44:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler