Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükçekmece Belediyesi sahipsiz hayvanlara şifa dağıtıyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki röntgen ve ultrason cihazları sahipsiz hayvanların tedavisinde önemli bir sağlık hizmeti veriyor. Sokak hayvanlarının herhangi bir kaza anında vücutlarında oluşan kırık, çıkık ve ezilme gibi durumlarda ayrıca çeşitli hastalıkların tanısında kullanılan cihazlar can dostlara hayat veriyor.

        Türkiye'nin en modern ve en büyük sahipsiz hayvan barınaklarından olan Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi 5 veteriner hekim ve 20 personeliyle binlerce sahipsiz hayvana bakım, tedavi ve barınma hizmeti veriyor. Büyükçekmece Belediyesi'nce merkeze kazandırılan röntgen ve ultrason cihazları sahipsiz hayvanların tedavisinde önemli bir hizmet veriyor.

        "Önemli bir sağlık hizmeti"

        Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde 5 binin üzerinde sahipsiz hayvana bakım, tedavi ve barınma imkanı sağlandığını belirterek; "Gerek merkezdeki gerekse ilçe genelindeki sahipsiz hayvanların tedavilerinde daha hızlı, daha doğru teşhis konulabilmesi için merkezimizde bir röntgen bir de ultrason cihazı dahil ettik. Bu cihazlar can dostlarımızın sağlıklarına kavuşabilmeleri ve yaşamlarını sağlıklı biçimde sürdürebilmeleri açısından önemli bir hizmettir" dedi.

        (HB-HA-Y)

        08.02.2017 11:42:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler