Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serik'te Okul Sporları Yıldız Kızlar Futbol ilçe birinciliği yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Sedat Temel

        ANTALYA (İHA)- Antalya'nın Serik ilçesinde ilk kez Okul Sporları Yıldız Kızlar Futbol ilçe birinciliği başladı.

        Serik İlçe Okul Sporları Tertip Komitesi Başkanı Serik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, bu yıl ilk kez Okul Sporları Yıldız Kızlar Futbol ilçe birinciliği müsabakaları düzenlediklerini söyledi. Özen, "Müsabakalara geçen yılın Antalya Birincisi Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu, Gazi Ortaokulu, Tekeli Ortaokulu ve Alacami Kadir Demir Ortaokulu olmak üzere 4 takım katılıyor. Özellikle İlçe Merkezi dışından katılan tek mahalle takımı olan Alacami Kadir Demir Ortaokulu'nu ve diğer takımlarımızı kutluyorum. Sporcularımıza, ailelerine, Okul yöneticilerine ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi.

        İlk günkü maçlar sonucunda 1. maçta Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Gazi Ortaokulu'nu yendi. 2. maçta Tekeli Ortaokulu Alacami Kadir Demir Ortaokulu ile berabere kaldı. Her iki takımda 1'er puan aldı. Ancak Direk Penaltı atışları sonucunda Tekeli Ortaokulu averaj sağladı. Kızlarda maçlar Tek Devreli Lgaig usulü oynanacak. İlçe 1. ve 2. olan takımlar Antalya'da Serik'i temsil etmeye hak kazanacaklar. Ayrıca daha sonra Yıldız Erkekler maçlarında, Belek Limak Ortaokulu İmam Hatip Ortaokulu'nu, Gazi Ortaokulu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu yenerek Yarı Finale kaldı.Yıldız Kızlar ve Erkekler İlçe Birinciliği Müsabakaları 9 Şubat 2017 Perşembe günü yapılacak olan Final Maçları ve Ödül töreniyle sona erecek.

        (ST-Y)

        08.02.2017 11:46:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler