Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kutlubey Kampüsü emniyet mensuplarına tanıtıldı

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Bartın İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan emniyet mensupları Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsünü gezerek yapılan çalışmaları yerinde gördü.

        Bartın Üniversitesi, yeni yerleşkesi Kutlubey Kampüsü Tanıtım Gezileri kapsamında emniyet mensuplarını ağırladı. Bartın İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan emniyet mensuplarının yer aldığı gruba Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan da eşlik etti. Rektör Kaplan burada yaptığı konuşmada, 1 milyon 172 bin metrekarelik Kutlubey Kampüs alanında 8 yıldan bu yana sürdürülen çalışmaları aktararak, "Yeni yerleşkemizde Edebiyat, Fen ve Mühendislik Fakültelerinde 27 programda öğrenime devam ediliyor. Binlerce öğrencimiz, akademik ve idari personel nitelikli binalarda çalışmalarını yürütüyor. Bartın Üniversitesinde bir yandan bilimsel çalışmalarını sürdürürken diğer yandan derslikler, laboratuvarlar, yaşam alanları inşa ediliyor" dedi.

        Tanıtım gezisine katılanlar ilk olarak her öğünde 15 bin kişin yararlanabileceği yemekhane binasını gezdiler. Ardından Mimar Sinan Dersliği, Mehmet Akif Ersoy Dersliği, Edebiyat Fakültesi İdari Binasına geçen heyet, Merkezi Araştırma Laboratuvarı ile burada yapılan çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Mühendislik Fakültesi İdari Binasının da tamamlandığı Kutlubey Kampüsünde, Ömer Halis Demir Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Binası, Fatih Sultan Mehmet Cami, lojman binası, nizamiye kapısı yapımında sona gelindi. Batı Karadeniz Bölgesinin en büyük kütüphanesinin ise inşası devam ediyor.

        (AY-AY)

        08.02.2017 11:52:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler