Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstasyon Gazetesi 15 yaşında

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde yayın hayatını sürdüren İstasyon Gazetesi 15. Yıldönümünü kutluyor.

        Yayın hayatına 7 Şubat 2002 tarihinde başlayan İstasyon Gazetesi'nin 15. yılına girmesinin sevincini yaşadıklarını söyleyen İstasyon Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Keziban Doğan Gün, "Gazetemiz, Akşehir'i kucaklayan, dürüst, seviyeli, birleştirici, tarafsız, herkese ve her kesime eşit mesafede, objektif olmayı kendine şiar edinerek sürdürdüğü yayın hayatında, 14 yılı geride bıraktı. Geride kalan yıllarda farklı, toplumun değer yargılarına saygılı, ilkeli yayın politikasından ödün vermeyen İstasyon Gazetesi, bundan sonra da tarafsızlık ilkesinden asla taviz vermeyecektir. Çünkü Akşehir'e ve Akşehirliye karşı kendimizi sorumlu görüyor ve bu sorumluluğun bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Bazen olumsuz olarak algılanabilen haberlerimiz hiç kimseyi kırma, incitme amaçlı değildir. Amacımız ve tek gayemiz daha iyi bir Akşehir'dir" dedi.

        Gazetenin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Keziban Doğan Gün, "Gazetemiz merhum Güçlü Kantarcı tarafından kurulup Akşehir'e armağan edilmiştir. Elim bir kazada kaybettiğimiz Güçlü Kantarcı'ya Allah'tan gani gani rahmet diliyorum. Güçlü Kantarcı'nın ölümünün ardından emaneti devralan ve hiçbir karşılık almadan maddi ve manevi anlamda hep veren ve gazetemizin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Gazetemizin eski imtiyaz sahibi Ertan Kantarcı da büyük bir teşekkürü hak edenler arasında. Akşehir halkı adına ona çok teşekkür ediyorum. Ve şu anki gazetemiz sahibi de yine aynı şekilde bu kurumun yaşaması adına özverilerde bulunmaktadır. Kendisine de halkımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

        (CF-AH-Y)

        08.02.2017 11:56:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler