Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Özyiğit muhtarları dinledi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Kaymakam H. Hasan Özyiğit, daire amirleri ve muhtarların katılımıyla toplantı yaparak sorunlarını dinledi.

        Kaymakam Özyiğit, vatandaşların daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak, halkın ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla muhtarlarla bir araya gelindiğini söyledi.

        İlgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle kentteki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması konusunda hep birlikte gayret sarf edeceklerinin altını çizen Kaymakam Özyiğit, "İskenderun'un ve halkın geleceği için yürüttüğümüz çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı kararlılık ve hassasiyetle devam edeceğiz" dedi.

        İskenderun Maliye Sarayı Toplantı Salonunda Kaymakam Özyiğit başkanlığında gerçekleşen toplantıya; İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kıdemli Binbaşı Çağın Taşkın, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Çağrı Avcı, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul hazır, daire amirleri, Mahalle muhtarları katıldı.

        (MSM-Y)

        08.02.2017 12:08:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler