Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toltar, Bakan Bozdağ'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara'ya giden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı ziyaret etti.

        TBMM'de çeşitli ziyaretlerde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın misafiri oldu. Yaman'la birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştiren Toltar, son olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı makamında ziyaret ettiler. Bakan Bozdağ ile bir süre görüşen Başkan Toltar ve Yaman çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Vekilimiz Cemil Yaman ile TBMM'de çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Oldukça verimli geçen ziyaretlerde son olarak Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ'ı ziyaret ettik. Kendisiyle ülke gündemi ve Dilovası'nda ki çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ'a ve bizi yalnız bırakmayan vekilimiz Cemil Yaman'a teşekkür ediyorum" dedi.

        (İG-GY-Y)

        08.02.2017 13:06:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler