Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korkuteli Zabıtası fiyat etiket dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Antalya'nın Korkuteli Belediyesi kapalı pazaryerinde hizmet veren pazarcı esnafına fiyat etiketi dağıttı.

        Korkuteli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kapalı pazaryerindeki esnafa fiyat etiketi dağıttı. Korkuteli Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Bardak, "Tüketici haklarını korumak ve vatandaşların maddi açıdan zarara uğramamaları için her hafta ilçemizde kurulan Pazar yerinde denetimlerimiz devam ediyor. Bu gün pazarcı esnafımıza etiket dağıttık. Fiyatları esnaftan öğrenerek etiketlere yazdık" dedi. Etiket dağıtma uygulamasının her hafta yapılacağını belirten Bardak, "Etiket konusunda esnafımızın duyarlı olmasını istiyoruz. Zabıta ekiplerimiz gün boyu Pazar yerinde denetimler yapacaktır. Ürünlerin üstüne fiyat belirten etiket koymayan esnaflara cezai işlem uygulanacaktır" şeklinde konuştu.

        (AD-Y)

        08.02.2017 17:07:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler