Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Üzülmez, KOBİDOS yönetimini makamında ağırladı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü yeni yönetimini makamında kabul etti.

        10 Ocak 2017'de yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında görevi devir alan KOBİDOS Başkanı Cengiz Anaç ve yönetim kurulu üyeleri, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i ziyaret etti.

        Ziyarette konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "KOBİDOS yönetiminin ziyaretinden ve çalışmalarından memnuniyet duyduğunu, Cumartesi bisiklet turu projelerini geliştirmelerini belediye olarak gereken desteği her zaman verebiliriz. Sizin faaliyet alanınızla ilgili 'Kartepe Doğa Yürüyüşü ve Dağ Bisikleti Yolu' projemizde de sona yaklaştık. Bittiğinde farklı etkinlikler ve yarışmalar için ufuk açan çok güzel doğal bir güzergaha sahip olacağız" dedi.

        (İG-RFK-Y)

        08.02.2017 17:15:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler