Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bölge Teşkilat Toplantısı Kırşehir'de yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Enderhan Öz

        KIRŞEHİR (İHA) - AK Parti Bölge Teşkilat toplantısı Kırşehir'de yapıldı.

        Bir otelde düzenlenen toplantıya, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Sekreteri Aysun Liman Yaşacan, AK Parti MKYK üyeleri ve Teşkilat Başkan Yardımcıları Hülya Özdağ Özen ile Belma Erdoğan katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, kadınların toplumda her alanda var olduğunu ifade etti.

        AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Sekreteri Aysun Liman Yaşacan ise, kadının daima toplumda var olduğunu söyleyerek, "Sayısız seçim süreçlerinde kadınlarımız toplumun değişiminde önemli bir yer aldı. Gösterdiğiniz fedakarlık her zaman takdir edilmekte her zaman doğru olanın yanında yer alan kadınlarımız yaşamakta olduğumuz süreçte de doğrunun yanında yer alacaklar" dedi.

        Toplantıda ayrıca, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

        (EÖ-AG-

        08.02.2017 18:02:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler