Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıcalı atletler, Başkan Karabacak'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) -Portekiz'de düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcuları, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı ziyaret etti.

        Portekiz'in Albufeira kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası'nda üçüncü olarak TTürkiye'ye bronz madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcuları Başkan Karabacak'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Portekiz, İspanya ve son olarak ülkemizde yapılan şampiyonalarda güçlü rakiplerini geride bırakarak üç yıl üst üste ülkemize altın madalya kazandıran sizler sadece şehrimizin değil ülkemizin gururu oldunuz. Dördüncü şampiyonluk için gittiğimiz Portekiz'de güçlü rakiplerimizin ardından üçüncü olarak ülkemize bu kez bronz madalya kazandırdık. Bundan sonra gençlerde elde ettiğimiz başarıları büyük erkeklerde oluşturmayı planladığımız takımımızla da tekrarlamak istiyoruz. Ülke sporuna ve gençlerimize hizmet etmek için elimizdeki bütün imkanları seferber edeceğiz" dedi.

        (İG-GY-Y)

        09.02.2017 10:32:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler