Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı Çığlık-Orta Mahalleye Pazaryeri ve Meydan

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Belediyesi Çığlık-Orta Mahallede devam eden Kent Meydanı ve çok amaçlı kapalı pazaryeri inşaatının yüzde 90'nını tamamlandı.

        Döşemealtı Belediyesi tarafından Çığlık-Orta Mahallede toplam 6 bin 472 metrekare alan üzerine yaptırılan Kent Meydanı ve çok amaçlı kapalı pazaryeri inşaatı önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. Başta Orta Mahalle olmak üzere Çığlık bölgesinin tamamına hizmet verecek olan Kapalı Pazaryeri toplam bin 50 metrekare alan üzerine kuruldu. 50 Esnafın tezgah kurabileceği kapalı pazaryeri haftanın diğer günlerinde de bölge halkının düğün, nişan, mevlit ve benzeri organizasyonlarına ev sahipliği yapabilecek. Pazaryeri içerisinde mutfak, idari bölüm ile bay ve bayan tuvaleti de bulunuyor.

        Sosyal yaşam alanı

        Pazaryerinin yan tarafına yapılan Mahalle Meydanı ise mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda projelendirildi. İçerisinde 8 ayrı dükkan, 1 büfe, çocuk oyun alanları, dinlenme ve gezi alanları ve fitness aletlerinin bulunduğu mahalle meydanı ailelerin özellikle yaz aylarında biraraya gelip keyifli vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam noktası olacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.02.2017 10:38:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler